Martinčania sa môžu tešiť: Vo štvrtok otvoria v meste super lacný obchod

20230302_095823-scaled Reťazec Action stiahol z predaja problémový výrobok. Foto: EMEFKA

MARTIN – Otvorenie tohto obchodu spôsobilo ošiaľ v hlavnom meste a teraz sa prevádzka holandskej siete otvára aj v Martine.

Martinská predajňa má rozlohu 773 metrov štvorcových a nachádza sa v retail parku Campo di Martin na adrese Jilemnického 11453/63B. Otvorená bude každý deň od 8:00 do 20:00. Martinská predajňa sa otvára vo štvrtok a trnavská v sobotu.

„Z našej expanzie mám veľkú radosť. Tento týždeň otvárame ďalšie dve predajne – jednu na strednom Slovensku a jednu na západnom Slovensku. Verím, že náš jedinečný koncept bude v nových lokalitách prinajmenšom rovnako úspešný ako v doteraz otvorených obchodoch. Ďalšie lokality predstavíme už čoskoro,“ hovorí Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko. Celkovo bude mať spoločnosť na Slovensku šesť predajní.

https://zilina.standard.sk/2858/gastroenterolog-radi-toto-su-hlavne-priznaky-hemoroidov/

A plánuje spoločnosť otvoriť v našom regióne ďalšie predajne? „Momentálne nemá Action na presný termín plánované otváranie ďalších pobočiek v Žilinskom ani Trenčianskom kraji. Otvárať však budú v iných regiónoch,“ uviedol za spoločnosť Action Radovan Jankovič. 

Obyvatelia Martina a Trnavy sa môžu tešiť na unikátnu ponuku 6-tisíc kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za tie najnižšie ceny.

https://zilina.standard.sk/2824/rozhodovanie-volejbalovych-zapasov-je-konicek-zivi-ho-praca-na-univerzite/

V predajniach Action zákazníci nájdu vždy prekvapivý sortiment – 150 produktov sa každý týždeň obmieňa. Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá.

Ambíciou Action je sprístupniť udržateľnosť každému. Ako líder medzi diskontmi cíti reťazec zodpovednosť za neustále zlepšovanie kvality svojich produktov a dodávateľských reťazcov, a s tým súvisiace znižovanie emisií CO 2 . Action dbá na elimináciu uhlíkovej stopy a presadzovanie cirkulárneho hospodárskeho modelu. Až 92 percent drevených a 90 percent bavlnených produktov pochádza z udržateľných zdrojov. Do roku 2024 chce reťazec dosiahnuť, aby sa 100 percent týchto produktov vyrábalo udržateľne.

https://zilina.standard.sk/2312/mozno-mate-podu-za-statisice-eur-a-ani-o-tom-neviete-stat-vytvoril-zoznam-ktory-pomoze-najst-dedicov/

Action vstúpil na lokálny trh v marci 2023, pričom už od roku 2021 má na Slovensku distribučné centrum. Z blízkosti Bratislavy zásobuje rakúske a nemecké predajne.

(redakcia, tlačová správa)


Ďalšie články