Pred bránami škôl stoja aj mestskí policajti, o bezpečnosť detí je postarané

Pred bránami škôl stoja aj mestskí policajti, o bezpečnosť detí je postarané Ruku k dielu pridali aj príslušníci MsP. Foto: Facebook/Mesto Liptovský Mikuláš

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Po znepokojujúcom utorkovom nahlásení bômb na slovenských školách sa polícia zameriava na bezpečnosť detí a učiteľov. Pred školami v Liptovskom Mikuláši preto boli v pozore aj príslušníci mestskej polície.

Anonymné oznámenie o výbušninách na školách zalarmovalo políciu na celom Slovensku. Štandard o incidente informoval v samostatnom článku. V utorok 7. mája si tak rodičia museli prísť po svoje deti skôr, výbušniny boli nahlásené vo viac ako 1 500 školách.

Dnes, 9. mája, sa deti po dni voľna opäť vrátili do školských lavíc. Na ich bezpečnosť dohliadajú štátni policajti. V Liptovskom Mikuláši priložili ruku k dielu aj príslušníci Mestskej polície Liptovský Mikuláš. Informuje o tom vedenie mesta na sociálnych sieťach.

Nové uniformy mestskej polície bolo možné vidieť pred ZŠ Miloša Janošku, ZŠ s MŠ Okoličianska, ZŠ Janka Kráľa a ZŽ Márie Rázusovej Martákovej.


Ďalšie články