FOTO: Orava má najkrajšie dievča na Slovensku

356028871_624670963095620_2327081982601444954_n Novou Miss Slovensko 2023 sa stala Daniela Vojtasová z Dolného Kubína. FOTO: TV JOJ

DOLNÝ KUBÍN – Novou Miss Slovensko 2023 sa stala Daniela Vojtasová z Dolného Kubína. Daniela súčasne získala aj tituly Miss Skin a Miss Voice.

Do prestížnej súťaže Miss Slovensko 2023 sa prihlásili desiatky dievčat, no len niektoré boli vybrané, aby bojovali o titul najkrajšieho dievčaťa na Slovensku.

Daniela, ktorá pochádza z Dolného Kubína, študuje štvrtý rok na Univerzite Komenského v Bratislave odbor Marketingovej komunikácie. Zároveň spravuje sociálne siete pre podcast, ktorý sa venuje témam udržateľnosti a ekológie. Má rada fotenie a umenie.

Novou Miss Slovensko 2023 sa stala Daniela Vojtasová z Dolného Kubína. FOTO: TV JOJ

MISS Slovensko so svojim novým konceptom hľadania nielen krásy, ale hlavne sily osobnosti, umožnila finalistkám ukázať to najlepšie, čo je v nich. Každá súťažiaca si verila, dúfala vo výhru, no stať sa Miss Slovensko mohla len jedna. A ňou bola práve mladá Oravčanka, ktorá si síce verila, ale nedúfala, že práve ona môže vyhrať. „Ďakujem za to, že som mohla byť súčasťou tak silnej finálovej zostavy. Za nové skúsenosti a výzvy, s ktorými sme sa hravo popasovali. A najmä za priateľstvá, ktoré počas procesu príprav vznikli,“ uviedla Miss Slovensko Daniela Vojtasová.

Redakcia Žilinského Štandardu jej gratuluje a do života praje veľa zdravia a úspechov.


Ďalšie články
Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Ministerstvo obrany pod vedením Roberta Kaliňáka podalo trestné oznámenie na vládu Eduarda Hegera z dôvodu nezákonného darovania stíhačiek MiG-29. Bývalá vláda sa mala podľa oznámenia dopustiť rovno troch trestných činov v súvislosti s darovaním stíhačiek, a to zneužívania právomoci verejného činiteľa, porušenia povinnosti pri správe cudzieho majetku a sabotáže. Takto...