VIDEO: Liečiteľ Ladislav uzdravuje v mene Ježiša, ale Biblii neverí

liecitel-6-liecenie-1-708x472 Údajný liečiteľ Ladislav tvrdí, že Biblii neverí. FOTO: liecitelladislav.sk

ŽILINA – Na jednej strane tvrdí, že je sv. Petrom a na druhej, že neverí Biblii. Svoje uzdravenia však robí v mene Ježiša Krista. Tento liečiteľ chodí po Slovensku a na ľudí kladie ruku a snaží sa ich uzdraviť. No Cirkev sa od tohto človeka dištancuje. Žilinský Štandard sa venuje tejto téme od samého začiatku a zistili sme zaujímavé skutočnosti.

Nedávno sa objavilo na internete video, kde údajný liečiteľ Ladislav vyháňa od ľudí očkovanie. Žilinský Štandard sa bližšie pozrel na tohto samozvaného liečiteľa, ktorý ľuďom tvrdí, že z nich vytiahne choroby a očkovanie. Ľudia si však nevedia uvedomiť, že tento muž šíri nebezpečné konšpirácie. Bizarné je, že ľudia mu za to bez rozmyslu ďakujú. Pravda je skôr taká, že o žiadne nadprirodzené účinky nešlo.

Tento údajný liečiteľ sa nazýva sv. Petrom, prorokom a všeličím možným. Jeho tvrdenie, že neverí Biblii, je však paradoxné. Pozrite si krátky zostrih videa.

Údajný liečiteľ Ladislav tvrdí, že neverí Biblii. Lieči teda v mene satana? VIDEO: youtube

Ľudia ho sledujú, píšu mu a často ho spájajú so Svätým Petrom, teda z obce odkiaľ by mal pochádzať. Nerozumiem ľuďom, ktorí mu veria všetko čo tvrdí. Ja by som mu neveril ani nos medzi očami,” prezradil nám zdroj z jeho prostredia.

V tejto súvislosti sme oslovili aj Žilinskú diecézu. Tá sa od tohto človeka dištancuje. „Žilinská diecéza nemá žiadnu vedomosť o identite a činnosti pána Ladislava, ktorý tvrdí, že je liečiteľ. Chápeme, že ľudia majú rozličné zdravotné problémy a možno nie vždy sa im dostane odborná pomoc, a preto vyhľadávajú aj neštandardné metódy. Avšak nechať si „odstrániť účinky očkovania“ vami spomínanou aktivitou nie je múdre. Apelujeme na väčšiu osobnú zodpovednosť za zdravie a život,“ povedal pre Žilinský Štandard hovorca diecézy Zdeno Pupík.


Ďalšie články