Vyľakaná na smrť. Poslankyňa Remišová zoči-voči medveďovi

medved-hnedy-scaled Poslankyňa Veronika Remišová sa stretla s medveďom zoči-voči. FOTO: archív ŽŠ

ŽILINA – Od tohto víkendu má politička Veronika Remišová plné pochopenie pre ľudí, ktorým medvede už tak trochu lezú na nervy. Presvedčila sa o tom sama osobne, keď sa vybrala na prechádzku so svojim miláčikom.

Poslankyňa Veronika Remišová ani netušila, že na obyčajnej prechádzke stretne medveďa, z ktorého mala obrovský strach. Na pokojnej prechádzke po lese s jej psíkom Fredym, meter od turistického chodníka vyrušili medveďa, ktorý driemal vo vysokej tráve. „Fredy neštekal a ja som ho nanešťastie zbadala až keď tesne vedľa mňa vyskočil namosúrene z trávy. Nejakých skautských bobríkov odvahy už mám za sebou, no teraz som sa fakt vyľakala na smrť, že Fredy skončí ako medvedí dezert,“ napísala poslankyňa na sociálnej sieti.

Našťastie maco sa zľakol tiež a s vrčaním odbehol do lesa a nechal ich na pokoji. „Neviem, ako by to skončilo, keby medveď mal viac odvahy a väčší apetít. Takto nablízko – na podanie ruky – to teda ešte nebolo,“ dodala Remišová, ktorá odporúča ľuďom, aby si dávali pozor, pretože podľa tohto sú medvede všade.


Ďalšie články