Na Kysuciach sa točil nový rodinný dobrodružný film

film_ticha_posta_vychylovka Na Kysuciach sa točil ďalší film pod názvom Tichá pošta. FOTO: Skanzen Vychylovka

VYCHYLOVKA – Kysuce sú obľúbeným miestom nielen pre turistov, ale aj pre filmárov. V kysuckom skanzene Vychylovka sa točili rôzne rozprávky a filmy. Najnovšie sa tu pred niekoľkými dňami točil ďalší slovenský film pod názvom Tichá pošta.

V tomto prípade pôjde o nový rodinný dobrodružný film, ktorý je založený na skutočných udalostiach a odohráva sa na sklonku 2. svetovej vojny.

Tichá pošta rozpráva príbeh o skupine detí, ktoré sa odhodlajú zachrániť francúzskeho pilota. Režisér filmu, Ján Sebechlebský, o ňom hovorí ako o príbehu o veľkom hrdinstve malých hrdinov.

Vo filme vystúpia naozaj známe herecké mená ako Eliška Dytrychová, Matej Hádek, Judit Bárdos Pecháček, Karel Dobrý, Daniel Fischer a Roman Poláčik. Okrem profesionálov sa do natáčania zapojili aj pracovníci skanzenu a ovečky, ktoré sa nachádzajú vo Vychylovke.

Film Tichá pošta by sa do kín mala dostať vo februári 2025, v roku, keď si pripomenieme osemdesiate výročie od konca 2. svetovej vojny, informuje na sociálnej sieti skanzen Vychylovka.


Ďalšie články