Hrozí vedeniu mesta odvolanie? Poslanec podporuje petíciu za vyhlásenie referenda

received_850006250122336 Milan Ftorek (vpravo) s kolegami, keď mali na sebe tričko s veľavravným textom. Foto: MF

MARTIN – Na poslednej schôdzi mestského zastupiteľstva, ktorého hlavnou témou bol rozpočet, zarezonovali slová poslanca Milana Ftoreka. Prišiel s návrhom, ktorý vzbudil rozruch.

Predseda poslaneckého klubu Reštart Martina totiž od začiatku volebného obdobia kritizuje vedenie martinskej samosprávy za to, že sa Martin nerozvíja tak, ako by mohol a na čo má potenciál. Na zastupiteľstve zaznelo z jeho úst rázne vyhlásenie.

„Sledujúc vážne personálno-manažérske zlyhanie na tak dôležitom poste, ako je riaditeľ Útvaru hlavného architekta, sledujúc, ako sa tvoril rozpočet, ako sa zvyšovali dane, tak som nadobudol presvedčenie, že horšie to už v tomto meste byť nemôže,“ povedal.

Následne dodal, že rád podporí referendum za odvolanie vedenia mesta. „Ak priebeh schôdze sledovali v televízii alebo na internete nejakí občania, ktorí zvažovali (viem, že takí sú), že spustia petíciu na referendum na odvolanie toho vedenia mesta, tak nech sa páči. Poďte do toho, lebo naozaj už môže byť iba lepšie. Rád také niečo podporím,“ vyriekol Ftorek.

Situáciu v meste naďalej sledujeme a prinesieme vám aktuálne správy.


Ďalšie články