Krásna svadba: Poslankyňa povedala ÁNO svojmu milému Ferkovi

svadba_jana_filipova_zilina Svoje ÁNO povedala poslankyňa Mestského zastupiteľstva v Žiline Jana Filipová svojmu drahému. Foto: Patrik Groma

ŽILINA – V Žiline sa dnes konala veľká udalosť. Poslankyňa Mestského zastupiteľstva v Žiline Jana Filipová povedala áno svojmu drahému.

Svadobný obrad sa konal na žilinskej radnici. Mladomanželov sobášil nevestin kolega Patrik Groma, ktorý neskrýval radosť. „Dnes som zosobášil dokonalý pár Janku Filipovú, mestskú poslankyňu aj prezidentku Asociácie nepočujúcich Slovenska, a leteckého konštruktéra Ferka Barčáka. Bolo mi cťou,“ prezradil nám poslanec Groma.

Jana Filipová je okrem iného aj prezidentkou Asociácie Nepočujúcich Slovenska. Aj ona sama je nepočujúca, no aj napriek tomuto hendikepu vedie plnohodnotný život. Zaujímavosťou je, že nevesta dnes oslavuje aj svoje narodeniny.

Manželom prajeme všetko len to najlepšie do ich spoločného života. Nech je ich manželstvo plné lásky, šťastia a vzájomného porozumenia. Prajeme im, aby si boli navzájom oporou v dobrých aj zlých časoch a aby ich láska rástla s každým dňom. Nech sa im splnia všetky ich sny a túžby.


Ďalšie články