Žilinské letisko ožije legendárnou skupinou Annihilator

annihilator Kapela Annihilator vystúpi na žilinskom letisku na Topfeste

ŽILINA – Legendárny album Alice in Hell oslavuje 35 rokov. A pri tejto príležitosti sa kanadská trash metalová skupina Annihilator rozhodla odohrať jediný koncert v Európe.

Nebude chýbať niekoľko „Best Of“ skladieb s hitmi, ktoré vybrali fanúšikovia. So 17 štúdiovými albumami, nespočetným množstvom ďalších nahrávok, miliónmi predaných nosičov a históriou energických a rozsiahlych celosvetových turné, táto show rozpáli Topfest na žilinskom letisku! Randy Rampage, spevák a úžasný frontman kapely, zomrel pred niekoľkými rokmi.

Na jeho počesť spevák Stu Block odspieva celú nahrávku Alice in Hell a predstaví sa aj bubeník Ray Hartmann. Skupina Annihilator bude vystupovať spolu s kapelou Scorpions a Five Finger Death Punch na festivale Topfest 29. júna 2024.

Annihilator spolu s kapelami Sacrifice, Voivod a Razor patrí do takzvanej „veľkej štvorky“ kanadského thrash metalu. Sú tiež považovaní za súčasť „druhej vlny“ thrash metalových kapiel z konca 80. a začiatku 90. rokov. S viac ako 3 miliónmi predaných albumov celosvetovo sa radí medzi najlepšie predávajúce metalové kapely. Skupinu založil v roku 1984 Jeff Waters, ktorý je doteraz jediným stabilným členom kapely.

(tlačová správa, pko)


Ďalšie články