Hľadajú sa dve tínedžerky, ktoré odišli nevedno kam

Polícia pátra, Žilina Natália je nezvestná už niekoľko dní. Foto: Žilinský Štandard

ČADCA – Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po dvoch nezvestných 17-ročných tínedžerkách, ktorými sú Selina Halmová a Lucia Halmová.

Obe majú trvalý pobyt v Topoľčanoch, ale teraz bývajú v Centre pre deti a rodiny Semeteš vo Vysokej nad Kysucou (okres Čadca).

Selina meria 165 cm, má dlhé hnedé vlasy po plecia a na sebe mala oblečené čierne tepláky značky Nike, čiernu mikinu s dlhým rukávom a s kapucňou. Obuté mala bielo-modré tenisky.

Lucia meria 159 cm, je štíhlej postavy, tiež má dlhé hnedé vlasy a nosí dioptrické okuliare. Mala oblečené čierne tepláky, čiernu mikinu s kapucňou a na nohách mala čierne tenisky.

Tínedžerky sú nezvestné od 4. mája, keď odišli z miesta súčasného bydliska na neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátili, pričom o sebe nepodali žiadne informácie. Nemajú u seba mobilný telefón ani osobné doklady.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestných dievčat. Do súčasnej doby sa však nezvestné nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej žene žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ informovala hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová.

(Zdroj: KR PZ Žilina)


Ďalšie články