Tipy na víkend: Muzikál o Duchoňovi, koncert Maduaru a tolkšou s českou legendou

duchoň Vidieť muzikál Na srdci mi hraj! je veľký zážitok. Foto: martingyimesi.com

ŽILINA – Ak neviete, ako využiť voľný čas počas víkendu, môžu vás inšpirovať naše pozvánky v rámci Žilinského kraja.

Hudobný príbeh o legende

V sobotu 13. apríla sa v Dome kultúry v Žiline uskutoční muzikál Na srdci mi hraj! Na pláne sú dve predstavenia, prvé o 15:00 a druhé o 19:00. Cena vstupenky je 24 eur. Ak navštívite toto podujatie, zažijete hudobný príbeh nesmrteľného speváka Karola Duchoňa, ako ste ho ešte nepočuli.

Pravdivý príbeh od bezstarostnej mladosti cez bohémsky život až po tragický a smutný koniec ožije krásnou hudbou a výbornými činohernými výkonmi v réžii Karola Vosátka. Zaznejú najväčšie Duchoňove hity v podaní Karola Csina a Martina Gyimesiho ako Zem pamätá, V slovenských dolinách, Smútok krásnych dievčat, Čardáš dvoch sŕdc, Na srdci mi hraj, Tancujem s tebou rád, Elena, Primášovo srdce, Dievča z Budmeríc, Mám ťa rád, Šiel, šiel a ďalšie.

Silné emócie a spomienky

V Dome kultúry v Čadci sa 13. apríla bude konať podujatia pod názvom MADUAR Show Mad U Ar (19:00). Kapela na koncerte oslávi už 30 rokov na hudobnej scéne. Čakajú vás silné emócie, nostalgické spomienky, špeciálni hostia a unikátna multimediálna šou plná prekvapení. Užite si návrat do mladosti a nechajte sa unášať príbehom, ktorého ste možno aj vy boli súčasťou.

Humor, smiech a chytľavá muzika

V kolibe Červený kút v Liptovskom Hrádku bude 13. apríla veselý koncert skupiny Ščamba (19:00), kde zaznejú jej najväčšie hity. S kapelou, ktorá baví svojich fanúšikov doma aj v zahraničí, zažijete príjemný večer, veľa humoru, smiechu a chytľavej muziky. Ščamba a Čerešenky vás určite rozosmejú.

Tolkšou Na kus reči

V Dome kultúry v Dolnom Kubíne sa predstaví so svojím programom obľúbený český herec, komik a rozprávač Miroslav Donutil (19:00). Na kus reči je rozprávanie zážitkov a príbehov z jeho bohatého života a života jeho priateľov. Program sa skladá z nových humorných príbehov a zaručí skvelú zábavu. Máte sa na čo tešiť.

Kde sa ukrýva najväčší poklad?

V Dome kultúry v Námestove sa odohrá dobrodružný koncert Spievankovo a zázračný poklad (16:00, cena vstupenky 14 eur). Poďte aj vy pátrať po poklade k majstrovi netopierovi, ku krtkovi, k čmeliačici a ďalším obľúbeným postavám Spievankova.

Čo ukrýva tajomná truhlica? Ako poklad najlepšie využiť? Zistíme, že najväčší poklad sa nachádza v našich srdciach, keď pomôžeme druhému. V hlavných úlohách sa predstavia Peter Szollos a Simona Fedorková.

(Zdroj: Ajdnes.sk)


Ďalšie články